Seis recetas de mejillones

seis recetas de mejillones
Seis recetas de mejillones

Los mejillones no sólo están ricos los preparemos como los preparemos; si no que además son una tremenda fuente de vitaminas. Por ejemplo, 80 gramos de mejillones aportan el triple de la vitamina B12 necesaria para nuestro organismo. También nos aportan gran cantidad de proteínas, tantas como la carne roja, pero mucho menos grasa.

Son sólo dos ejemplos de los muchos nutritientes que nos aportan. Así que ya sabes, a comer mejillones por eso y porque están ricos, ricos. Vamos a ver ahora seis formas de preparalos con la participación Mis Cosillas de Cocina, Anna Recetas Fáciles, La Dulzura de Mari, A Cocinear, Cocinando en Altorreal y Cocina Fácil.

Puedes seguir nuestras recetas y mucho más en Facebook pinchando en el siguiente enlace: https://www.facebook.com/lacocinadepedroleon/

Para ver la receta que te interese, pincha sobre su nombre. Gracias !!!MEJILLONES A LA MARINERA

Mis Cosillas de Cocina
Anna Recetas Fáciles
La dulura de Mari
A Cocinear
Cocina Fácil
Cocinando en Altorreal


Nuestra Página de FACEBOOK: RECETAS DE CASA

 

loading…


8 thoughts on “Seis recetas de mejillones

  1. Eşyalarımızı nakliyat yaptırırken hepimiz biraz tedirgin oluyoruz. Bu nedenle eşyaların bize güvence veren bir işletme tarafından taşımasını tercih etmektedir. Bu eşyalar evden eve taşınacağı zaman daha fazla sorun teşkil etmektedirler. Ve daha fazla öneme ihtiyaç duyan firmalar tarafından yapılmalıdır bu işlem. Üstelik evden eve nakliyatlar eğer şehirlerarası olursa bu durum daha da zorlaşmaktadır. Daha da dikkat edilmesi gereken bir nokta haline gelen bir nokta haline gelmektedir. Bu nedenle şeyler arası nakliyat yapılıyorken Afyon şehirler arası nakliyat tercih edebileceğiniz bir seçenek olmaktadır. Yapacak olduğunuz bu seçenek seçimi üzerine size bir çok avantaj sağlamaktadır. Öncelikle ürünlerin güvenliği sağlamaktadır. Daha sonrasında uygun fiyatlı bir nakliyat işlemi yapılmaktadır. Belirlemiş olduğunuz adrese ürünler sorunsuz bir şekilde ulaşmaktadır. Daha sonrasında ürünlerin bütün iş boyunca haberi de size vermektedir. Bu nedenle yetişmesini sorun yaşamayacağınız bir nakliyat işlemi yapılmaktadır. Zamanda aldığınız hizmetin karşılığı çok cüzi bir miktardadadır. Bakıldığı zaman bu hizmeti belirlemiş oldukları uygun fiyata alabileceğiniz bir seçenek neredeyse başka işletmede bulunmamaktadır.

Deja un comentario