Bizcocho de dulce de leche

Bizcocho de dulce de leche
Bizcocho de dulce de leche

Ingredientes:
3 huevos.
1 yogurt natural.
La medida del yogurt de aceite de oliva suave.
La medida del yogurt de azúcar.
Tres medidas de yogurt de harina.
1 sobre de levadura en polvo.
220 gr. de dulce de leche.
Azúcar glass.

loading…

var SC_CId = «87356»,SC_Domain=»n.ads2-adnow.com»;SC_Start_87356=(new Date).getTime();

Elaboración:
Empezamos por precalentar el horno a 180º.

Ponemos en un bol los huevos, el yogurt, el aceite, el azúcar y el dulce de leche. Batimos y mezclamos bien.

Agregamos la harina y la levadura y mezclamos de nuevo hasta tener todos los ingredientes bien integrados.

Vertemos la mezcla en un molde de silicona. Si utilizamos otro tipo de molde, engrasamos antes.

Horneamos durante unos treinta minutos. Hasta que al pinchar con un palillo salga limpio.

Dejamos enfriar y desmoldamos.

Por último, espolvoreamos con azúcar glass.

Nuestra página de Facebook donde puedes seguir nuestras recetashttps://www.facebook.com/groups/recetasdecasa/

(function() {
var element = document.createElement(‘script’);
element.type = «text/javascript»;
element.async = true;
element.id = «facebook-jssdk»
element.src = «//connect.facebook.net/es_ES/all.js#xfbml=1»;
var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0];
s.parentNode.insertBefore(element, s);
})();

17 thoughts on “Bizcocho de dulce de leche

  1. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. Onwin engelsiz giriş adresi ile 7/24 siteye butonlarımıza Tiklayip erişim sağlayabilir ve Onwin üyelik işlemini 3 dakika da halledebilirsiniz.

  2. If your purpose is to make money on Instagram, you don’t have to have a business profile. You can be an influencer with your personal profile as well. Since Instagram offers short content such as short videos, influencing on Instagram is not difficult and also fun. To start making money on Instagram, you can buy real instagram followers no matter which type of profile you have, every Instagram follower counts. Whether it’s a brand or an influencing profile, it is crucial to have Instagram followers. If you choose to buy Instagram followers, you can have a quick start to grow your account.

  3. SMM Panel, popüler sosyal medya platformları için etkileşim hizmetlerinin yer aldığı panellerdir. Zamandan ve emekten tasarruf sağlayan instagram takipçi satın al ile sosyal medya stratejinizi en etkili şekilde destekleyebilirsiniz. Instagram, TikTok, Twitter, YouTube, Spotify, Facebook, Google, Telegram ve çok daha fazla platformu kapsayan servislerimizden faydalanmak için vakit kaybetmeyin!

  4. Sosyal medya bayilik paneli, sosyal medya takipçi  paneli veya ucuz SMM panel gibi aramalar yapıyorsanız sektörün en eski ve güvenilir markası olan Türk Takipçi satın al firmasını tercih edebilirsiniz. Instagram SMM Panel, Twitter SMM Panel, YouTube SMM Panel, TikTok SMM panel gibi servislerimizden ve dahasından yararlanmak için üyelik oluşturabilir, bakiye yükleyebilir ve dilediğiniz servisimizi satın alabilirsiniz.

  5. Smm panel en eski ve en güvenilir otomatik sosyal medya hizmetleri sağlayan bir paneldir. Sosyal medya bayilik paneli, işletmelerin sosyal medya hesaplarını daha profesyonel bir şekilde yönetmelerini sağlayan bir araçtır. Smm panel ve sosyal medya takipçi paneli LiderTakipçi ile Türkiye’nin en ucuz smm paneli hizmeti sunmaktadır.

  6. SMM PANEL, sosyal medya platformlarında etkinliklerini arttırmaya çalışan kişilere sayılarını arttırma yönünde çeşitli satışlar yapan ve bu satışların anında hesaba yansımasıyla büyük katkı sağlayan kullanıcıların, durumdan son derece memnun olmalarına imkân veren bir sitedir. Sistem son derece basit bir işleyişe sahip olup sistem sayesinde büyüyen hesaplar, sosyal medya üzerinde bir hayli dikkat çekici boyutlara ulaşır.

  7. Firmanızın sosyal statüsünü ve etkileşimlerini arttırmak için takipçiye ihtiyacınız olacaktır. Türk Takipçi Satın Al sosyal medya destek platformundan satın alacağınız tüm takipçi , beğeni ve izlenme paketlerinin hepsi piyasa fiyatlarına göre ucuzdur. Takipçi ihtiyacınızı ucuz Türk Takipçi Satın Almaktan yana kullanabilirsiniz.

  8. Smm panel en eski ve en güvenilir otomatik sosyal medya hizmetleri sağlayan bir paneldir. Sosyal medya bayilik paneli, işletmelerin sosyal medya hesaplarını daha profesyonel bir şekilde yönetmelerini sağlayan bir araçtır. Smm panel ve sosyal medya takipçi paneli LiderTakipçi ile Türkiye’nin en ucuz smm paneli hizmeti sunmaktadır…

Deja un comentario